Synorga groep

Synergie is onze kracht

Synorga is gevestigd in Barendrecht /Rotterdam en is specialist op het gebied van elektrotechniek. Denk dan niet alleen aan de aanleg, aanpassing of het onderhoud van elektrotechnische installaties. Ook de installatie en oplevering van brandbeveiligingssystemen, inbraaksystemen en camera- en toezichtsystemen behoren tot onze werkzaamheden. Aanvullend voeren wij diverse SCIOS Scope inspecties uit om te garanderen dat uw  elektrotechnische installatie correct functioneert. 

Ook voor het duurzaam instellen van elektrotechnische installaties en het verduurzamen van uw bedrijfsgebouw staan wij paraat. Energiemanagement is, met de komst van allerlei noodzakelijk te treffen duurzaamheidsmaatregelen een steeds groter issue. Synorga verzorgt EPB-labels, Conditiemetingen, EED-audits, BREEAM-certificeringstrajecten en Activiteitenbesluit-trajecten. 

Dagelijks staan 90 Synorga-medewerkers voor u klaar om hun kennis en kunde met plezier bij u in te zetten. Het leveren van kwaliteit is voor ons essentieel. Deze waarborgen wij doordat wij onze kennis, kunde en handelen continu up-to-date houden. Onze lijst van actuele certificaten zijn onder andere het bewijs.

Sinds juli 2019 maakt Synorga groep deel uit van Facilicom Group.
Onze 3 werkmaatschappijen functioneren, net als voorheen, volledig zelfstandig. De synergie tússen de 3 bedrijven is echter onze kracht!
Meer weten? Klik op het betreffende bedrijfsonderdeel.

Techniek Nederland AvEPA Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea