Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Professioneel en innovatief met onze blik gericht op de toekomst

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Synorga hoog in het vaandel. Door een sterke oriëntatie op de vraag van de klant kunnen wij onze visie op duurzaamheid en veiligheid vertalen naar innovatieve en duurzame totaaloplossingen.

Onze medewerkers

Bij alle beslissingen over ons eigen bedrijf nemen we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als richtlijn, onder het motto "Niet praten, maar doen". Dit betekent dat we zichtbaar bijdragen aan het beschermen van het milieu in combinatie met het verbeteren van het bedrijfsrendement, het welzijn van de medewerkers en het benutten van de talenten van de medewerker. Hiermee leveren we een toegevoegde waarde aan de samenleving waarin wij met elkaar werken en leven. Voor Synorga is duurzaamheid inmiddels vanzelfsprekend. Dit wil Synorga dan ook graag aan haar (toekomstige) klanten, medewerkers en de maatschappij zien dat duurzaamheid binnen Synorga een vanzelfsprekendheid is.

Jaarlijks bieden wij 2 stageplaatsen en 5 leerling-plaatsen voor toekomstige elektrotechnici. Voor integratie van oudere medewerkers met veel praktijkervaring, die vanuit  de WW op zoek zijn naar een nieuwe werkgever, staat Synorga altijd open. Daarnaast kunnen bestaande medewerkers gebruik maken van gerichte opleidingen en cursussen ter verbetering van hun kennis, en ook op het gebied van duurzaamheid wordt gewerkt aan gerichte opleidingen.

Ons bedrijf

Om daden bij woorden te voegen heeft Synorga eind 2013 het certificaat voor de CO2 prestatieladder niveau 3 behaald. Klik hier voor meer informatie over het CO2 prestatieladder niveau 3 certificaat.

Uneto-VNI ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Gebouw voor jou Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea