Medewerkers

Julio Chapper

"Als elektrotechnisch inspecteur bij Synorga electrical management heb je een enorm veelzijdige job"

Julio Chapper
Elektrotechnisch inspecteur

Als elektrotechnisch inspecteur bij Synorga electrical management heb je een enorm veelzijdige job. De uitdaging zit ‘m in het lokaliseren van risico’s op brand en elektrocutie in het elektronisch circuit. Dat doe je door het uitvoeren van technische en bouwkundige inspecties. Daarna informeer je de klant over aanpassingen, zodat de installaties voldoen aan actuele wet- en regelgeving. Een puzzel die nooit hetzelfde is én één die een breed elektrotechnisch inzicht vergt. Onze klanten bevinden zich op verschillende locaties door heel het land.

Na het afronden van zijn MTS-studie is Julio Chapper gaan werken als elektromonteur. Na een aantal jaren werkervaring wilde hij wat anders en kwam hij via een omweg bij Synorga terecht. “De overstap van elektromonteur naar inspecteur is een grote ommekeer in mijn loopbaan geweest”, vertelt Julio met een brede lach. “Je benadert je werk namelijk vanuit een totaal ander oogpunt. Als elektromonteur ben je gefocust op het zo snel mogelijk en goed klaren van de klus. Als inspecteur beoordeel je elektrotechnische situaties op mogelijke brand- en elektrocutiegevaren.” Julio merkt elke dag weer dat het gevaar van elektra enorm onderschat wordt: “Je ziet ‘t niet, ruikt ’t niet en hoort ’t niet. Het is mijn taak om de klant bewust te maken van deze risico’s, oplossingen aan te reiken en uiteindelijke een win-win situatie te creëren. Daarbij deel ik mijn kennis van veiligheid en oefent de klant op een veilige manier zijn bedrijfsvoering uit. En als ik dan na bijvoorbeeld een jaar gebeld wordt door de klant om te overleggen over andere elektro-wijzigingen, dan weet ik dat ik het goed heb gedaan. Dat is mijn doel!”

Ben jij een klantgerichte en enthousiaste inspecteur en op zoek naar een veelzijdige baan? Solliciteer dan bij Synorga electrical management. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Erica van der Loo

"Mensen op de juiste werkplek krijgen en behouden"

Erica van der Loo
Medewerkster P&O

De kracht van Synorga zit hem in de synergie tussen de drie bedrijfsonderdelen;  Synorga elektrotechniek, Synorga beveiliging & telecommunicatie en Synorga electrical management. Overkoepelende zaken worden verzorgd vanuit de Synorga groep. Zo ook alle zaken die te maken hebben met ons personeel.

Erica van der Loo werkt sinds 2009 voor de Synorga groep. “Ik kwam uit een organisatie waar ik, samen met twee collega’s,  alle voorkomende personeelswerkzaamheden verrichtte. Daarbij lag mijn verantwoordelijkheid vooral op het administratieve en cijfermatige gedeelte, met name de salarisadministratie. Toen ik bij Synorga begon, waren administratieve taken de belangrijkste kerntaken, maar na verloop van tijd breidden de werkzaamheden zich uit. Naast mijn werk heb ik in 2015 mijn HBO- diploma personeelsmanagement behaald: ik richt mij op het verder professionaliseren van de afdeling P&O.  Wat mijn werk zo leuk maakt is de veelzijdigheid;  de combinatie tussen de administratie en de persoonlijke contacten met  de medewerkers. 

De kern van P&O blijft  natuurlijk ‘het krijgen en behouden van mensen op de juiste werkplek’. En dat is echt een uitdaging!”, aldus Erica. Synorga hecht grote waarde aan het vinden van de juiste mensen. Erica: “Onze daadwerkelijke bedrijfsactiviteiten verrichten wij voornamelijk bij onze klanten op locatie. Dit betekent dat onze buitendienstmedewerkers het visitekaartje van het bedrijf zijn. Daarom steken wij veel tijd in onze selectieprocedures; van de (nieuwe) collega’s verwachten wij dat zij klantgericht, verzorgd en deskundig zijn. Als medewerker krijg je een werkgever die kwaliteit, stabiliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dat merk je in het soort werk, de beloning, begeleiding en opleidingsmogelijkheden.”

Wil jij werken bij Synorga? Reageer dan op één van onze vacatures. Natuurlijk kun je mij ook een open sollicitatie sturen waarin je duidelijk maakt waar jij goed in bent en wat  je leuk vindt om bij Synorga te gaan doen!

Bart Moree

"Bij Synorga Beheer ben je de schakel tussen binnen & buiten. Dat maakt mijn werk ontzettend leuk"

Bart Moree
Technicus beveiligingssystemen

Synorga beveiliging & telecommunicatie richt zich op het adviseren over en het installeren en onderhouden van betrouwbare inbraak-, brand-, toegangscontrole- en camerasystemen voor particulier en bedrijven. Als monteur kom je op diverse locaties en ben je het visitekaartje van onze organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat je klantgericht bent en netjes en deskundig te werk gaat. Omdat we met diverse systemen werken, die zich continu ontwikkelen, is het belangrijk dat je het leuk vindt om je te verdiepen in deze materie. Dus, ben jij die vakidioot die graag blijft leren en die het leuk vindt om complete inbraak, brand, toegangscontrole en camera aan te leggen? Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega!

Bart Moree is zijn carrière begonnen als monteur beveiliging en telecommunicatie. “Ik heb mijn MBO elektrotechniek afgerond tijdens een leer-werktraject en kon na het behalen van mijn diploma direct beginnen als monteur alarm- en brandbeveiligingssystemen. Ik was vooral bezig met installatiewerk, maar op een gegeven moment wilde ik meer. Ik kwam bij Synorga terecht en werkte op mooie allround brand- en beveiligingsprojecten. Omdat ik leergierig ben, ga ik altijd op zoek naar hoe ik iets werkende krijg of waarom iets juist niet werkt. Afgelopen jaren heb ik mijzelf echt ontwikkeld ‘on the job’. Ik kreeg van Synorga de mogelijkheid om een opleiding HBO elektrotechniek te volgen. Die greep ik met beide handen aan en nu kan ik met trots zeggen dat ik mijn Hbo-diploma heb! Inmiddels ben ik doorgegroeid naar technicus beveiligingssystemen.’

Synorga is met regelmaat op zoek naar technici beveiligingssystemen. Werk je graag zelfstandig, kan je snel schakelen en zie je elke brandmeld- of beveiligingsinstallatie als een uitdaging? Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Techniek Nederland Interpolis Facilicom Groep