Remote support

Welkom op onze ISLonline support software inlogpagina!

Via deze pagina kunt u een ‘remote-support verbinding’ leggen met een support medewerker van Synorga. De Synorga-medewerker krijgt zo tijdelijk toestemming om de controle van uw PC over te nemen. Op deze manier kunnen wij u supporten om systeemproblemen op afstand snel en efficiënt op te lossen.

Wanneer u op het ISL-online support icoon (groen scherm met een plus-teken) klikt, gaat u akkoord met onderstaande gebruikerscondities en kunt de ISL-online remote support software downloaden. Via de Synorga-medewerker krijgt u een code, waarmee u de ‘remote-support verbinding’ kunt starten.

Gebruikerscondities

Door het klikken op de afbeelding accepteert u een remote-support verbinding waarbij u een Synorga-medewerker gedeeltelijke of volledige controle (op afstand) over uw pc geeft. Hoewel de programmatuur met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan het voorkomen dat deze, om welke reden dan ook, niet naar behoren functioneert. Synorga is niet aansprakelijk voor eventuele schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de ISL light cliënt software voor remote support diensten.

icon_islsupport

Techniek Nederland Interpolis Facilicom Groep