Brand- en toegangscontrole

Met een toegangscontrole systeem bepaalt u wie er toegang heeft tot (bepaalde delen van) uw gebouw. U creëert veiligheid voor uw medewerkers en beschermt vertrouwelijke informatie of processen. Het systeem registreert wie er het pand binnenkomt of verlaat en in welke ruimte personen zich bevinden. U kunt er zelfs voor kiezen om toegangstijden te koppelen aan de verificatiepassen van uw medewerkers. Ook het aanmaken van een tijdelijke pas voor bezoekers behoort tot de mogelijkheden.

Een brand- en toegangscontrolesysteem is eenvoudig te combineren met een inbraakinstallatie. Door te kiezen voor een systeem wat beide beveiligingsfuncties integreert, voorkomt u veel ongewenste situaties. De experts van Synorga beveiliging & telecommunicatie helpen u graag met de keuze en installatie van de best passende toegangscontrole systemen voor uw bedrijf.

Facilities kantoorverzamelgebouw Bergstede Vastgoed

Prestaties

In opdracht van Bergstede Vastgoed verzorgde Synorga het leveren, installeren en in bedrijf stellen van de elektrotechnische installatie in een bedrijvencomplex van de gebouweigenaar. Tevens is er een toegangscontrole- en intercomsysteem opgeleverd.

Facilities kantoorverzamelgebouw Bergstede Vastgoed

  • Project
    Toegangscontrole Kantoorverzamelgebouw
  • Bouwperiode
    2017
  • Opdrachtgever
    Bergstede vastgoed B.V.
Techniek Nederland Interpolis Facilicom Groep