Brand- en toegangscontrole

Met een toegangscontrole systeem bepaalt u wie er toegang heeft tot (bepaalde delen van) uw gebouw. U creëert veiligheid voor uw medewerkers en beschermt vertrouwelijke informatie of processen. Het systeem registreert wie er het pand binnenkomt of verlaat en in welke ruimte personen zich bevinden. U kunt er zelfs voor kiezen om toegangstijden te koppelen aan de verificatiepassen van uw medewerkers. Ook het aanmaken van een tijdelijke pas voor bezoekers behoort tot de mogelijkheden.

Een brand- en toegangscontrolesysteem is eenvoudig te combineren met een inbraakinstallatie. Door te kiezen voor een systeem wat beide beveiligingsfuncties integreert, voorkomt u veel ongewenste situaties. De experts van Synorga beveiliging & telecommunicatie helpen u graag met de keuze en installatie van de best passende toegangscontrole systemen voor uw bedrijf.

Kantoorgebouw BDO-Stork

Prestaties

Leveren, installeren en in bedrijf stellen van de elektrotechnische installatie in vastgoed van gebouweigenaar Aplonea. Tevens is een toegangscontrole- en intercomsysteem opgeleverd.

Kantoorgebouw BDO-Stork

 • Project
  Brandmeld-/ontruimingsinstallatie ten behoeve van de parkeergarage aan De Vlashoeck 2-40 te Bergschenhoek
 • Bruto oppervlak
  8000m²
 • Bouwperiode
  2017
 • Opdrachtgever
  Bergstede vastgoed B.V.
 • Adviseur
  BJH Safety Services

Techniek Nederland ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea