Elektrotechniek

Dagelijks onderhoud aan wooneenheden, projecten voor woningverbetering en het realiseren van complete licht- en krachtinstallaties in de ruimste zin van het woord: de rode draad in de dagelijkse activiteiten van Synorga elektrotechniek. En dat al tientallen jaren. Van ontwerp tot uitvoering: onze experts zijn een volledige partner in het bouwproces.

Specifieke installaties elektrotechniek

Voor zorg en industrie maakt Synorga specifieke en aanvullende installaties. Het is immers essentieel dat de bedrijfsvoering onder alle omstandigheden blijft functioneren. Een noodstroomaggregaat is bijvoorbeeld een van de noodzakelijke toepassingen. Ook daarvoor denken onze vakkundige medewerkers graag met u mee.

Geïntegreerde systemen van ontwerp tot uitvoering

Voor geïntegreerde elektrotechnische systemen bent u bij Synorga elektrotechniek ook aan het juiste adres. Wij leveren systemen voor utiliteitsbouw, bedrijfspanden, woningen, winkelcentra, kantoren en tal van andere gebouwen. Daarbij houden we rekening met omgevingsfactoren voor de best passende oplossing. Denk bijvoorbeeld aan:

  • licht en verlichting
  • daglichtafhankelijke regeling
  • aanwezigheidsdetectie
  • NSA

De systemen zijn tevens te integreren in een bussysteem. Hierdoor kan het systeem – bij een bouwkundige aanpassing of nieuwe gebruikerswens – eenvoudig worden aangepast.

Techniek Nederland Interpolis Facilicom Groep