Organisatie

Synorga groep

Korte communicatielijnen, heldere afspraken en een gestructureerde werkwijze kenmerken de samenwerking binnen de Synorga Groep. Dagelijks staan onze 75 medewerkers voor u klaar vanuit het kantoor in Barendrecht.

» Lees verder ....

Elektrotechniek

Dagelijks onderhoud aan wooneenheden, projecten voor woningverbetering en het realiseren van complete licht- en krachtinstallaties in de ruimste zin van het woord: de rode draad in de dagelijkse activiteiten van Synorga elektrotechniek.

» Lees verder ....

Beveiliging & Telecommunicatie

Het betrouwbare advies, de zorgvuldigheid waarmee systemen worden geïnstalleerd en de inspectie en service die zelden hapert: de rode draad in de dagelijkse activiteiten van Synorga beveiliging & telecommunicatie.

» Lees verder ....

Electrical Management

De ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving, inspecties van technische installaties en bouwkundige zaken omtrent veiligheid: de rode draad in de dagelijkse activiteiten van Synorga electrical management.

» Lees verder ....

Externe samenwerkingsverbanden

Synorga maakt deel uit van verschillende samenwerkingsverbanden. Hiermee wordt andermaal onderstreept de nadruk ligt op innovatieve toepassingen op het gebied van energie. Samen met de verschillende partners wordt altijd een oplossing, en vaak besparing, op maat gevonden.

» Lees verder ....

Techniek Nederland ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea