Organisatie

Synorga groep

Synorga geeft energie aan de gebouwde omgeving én aan haar gebruikers. Door slim samen te werken, ontstaat een gebundelde kracht in elektrotechniek. Vanuit deze synergie richten we ons op comfort, duurzaamheid en veiligheid binnen de woon-en werkomgeving.

» Lees verder ....

Elektrotechniek

Synorga elektrotechniek staat voor comfortabel, veilig en duurzaam wonen en werken. We dragen zorg voor de gehele installatie, het onderhoud en geven persoonlijk advies, waar u vandaag en morgen iets aan heeft. Elke dag maken we slim gebruik van techniek en energie. We laten ons hierbij inspireren door de ontwikkeling van onze klanten.

» Lees verder ....

Beveiliging & Telecommunicatie

Synorga beveiliging een specialist op het gebied van integrale veiligheid. Met eigen adviseurs en vaklieden bieden we organisatorische en bouwkundige oplossingen waar het gaat om veilig wonen en werken. In een veranderlijke omgeving neemt de aandacht voor veiligheid toe. We laten ons voeden door bewegingen in de maatschappij en door de behoeften van onze klanten.

» Lees verder ....

Electrical Management

Synorga electrical management bestaat uit een betrokken team van adviseurs. Wij zorgen ervoor dat een gebouw voldoet aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen. Wet- en regelgeving is veranderlijk en vraagt om continue aandacht. We geven advies waar je nu iets aan hebt én we zorgen ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.

» Lees verder ....

Techniek Nederland Interpolis Facilicom Groep