Met plezier bij Synorga werken

Werken met plezier

Van een goed functionerende elektrotechnische installatie, tot het inregelen van een brandbeveiligingssysteem, het opstellen van een duurzaam LED-verlichtingsplan of het uitvoeren van een NEN-veiligheidsinspectie. Als specialist passen wij de nieuwste producten en meest duurzame technieken toe. Daardoor bouwen wij, samen met onze klanten, aan een duurzamere samenleving en een schoner milieu. Daar staan wij voor.

Zekerheid, continuïteit en betrouwbaarheid
Kom je bij ons werken, dan ervaar je dat wij degelijke normen en waarden hebben en dat iedereen in de basis gelijk is. De zaken zijn goed geregeld en als transparant familiebedrijf, met zo’n 50 jaar ervaring,  geven wij je een stabiele basis.

Inspirerend, vooruitstrevend en vernieuwend
Zie jij kansen, benut je die en breng je met jouw ideeën onze producten en diensten naar een hoger level? Dan bieden wij je alle ruimte en support om die uitdaging aan te gaan. Wij staan altijd open voor verbetering en vernieuwing, dat maakt ons die vooruitstrevende organisatie.

Loyaliteit
Zijn je teamgenoten blij met jou en jij met hen? Dan zetten wij ons graag samen met jou in voor een lange termijn relatie. We bieden je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen, we adviseren je over je loopbaan en denken mee in hoe jij het beste uit jezelf kunt halen.  Pak jij die verantwoordelijkheid? Dan geven wij jou de mogelijkheid om jouw meerwaarde in ons bedrijf te laten groeien.

SYNORGA
De kracht van Synorga bestaat uit drie specialismes binnen één bedrijf. Elk zelfstandig opererende units, met eigen specialisten en eigen werkgebieden. En tegelijkertijd een gezamenlijke club met een sterke teamspirit, want samen bereik je meer dan alleen. Dat is onze synergie. 

Kijk eens bij onze actuele vacatures of lees het verhaal van één van onze collega's

Techniek Nederland Interpolis Facilicom Groep