Nieuws

04-06-15

Het nieuwe hoofdkantoor van GustoMSC Schiedam geopend voor publiek


Op zaterdag 13 juni 2015 van 10:00 tot 16:00 uur wordt de 10e editie van de Dag van de Bouw gevierd. Tijdens deze dag openen de leden van bouwend Nederland de hekken voor iedereen. Het maritieme ontwerp- en ingenieursbureau GustoMSC Schiedam is bezig met een herhuisvesting en doet ook mee aan dit publieksevenement.

Op de Dag van de Bouw worden in meerdere regio’s verspreid over heel Nederland eenmalig grote, middelgrote en kleine bouw- en infraprojecten opengesteld voor publiek. Bezoekers kunnen op deze manier kijken wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken op een bouwlocatie.  Zo ook een bijzonder gebouw op Bedrijventerrein Vijfsluizen in Schiedam. De voormalige timmerfabriek van Wilton Fijenoord wordt omgetoverd tot een eigentijdse en goed geoutilleerde kantooromgeving van GustoMSC Schiedam.

Dit is de laatste plek op Vijfsluizen die herinneringen oproept aan het scheepsbouwverleden van de stad Schiedam en de werf van Wilton Fijenoord in het bijzonder. De Dag van de Bouw geeft je de kans om dit complex met haar bijzondere verleden te bezoeken.

Het projectteam van vd Tempel Bouw & Ontwikkeling werkt nauw samen met Synorga, GustoMSC, JHK Architecten, ABT Bouwtechnisch Adviesbureau en Verkaart Installatietechniek om dit project tot een goed einde te brengen.


Klik hier voor meer informatie over de Dag van de Bouw 

Techniek Nederland Interpolis Facilicom Groep