Nieuws

01-06-14

Onze kracht is 45 jaar elektrotechnische kennis!


Dit jaar viert Synorga een jubileum en wel dat het bedrijf 45 jaar geleden, in 1969 is gestart. Tegenwoordig gevestigd in een mooi bedrijfspand in Barendrecht, maar begonnen in een woonwijk in Rotterdam-Zuid en werkzaam voor verschillende woningbouwverenigingen. Eerst alleen in Zuid en later in geheel Rotterdam om vervolgens ook de randstad als werkgebied aan te doen. Enkele klanten van het eerste uur waren de vakantie winkels van Snel Reizen en de verschillende warenhuizen van Vroom en Dreesmann.

De eerste 20 jaar heeft de oprichter G.A. van Loon de directie gevoerd en zijn naam aan het bedrijf gegeven. Naast Elektrotechniek was zijn aandachtsgebied na enkele jaren ook Elektronische Beveiligingen. Nadat de huidige directeur/eigenaar  Leo Droog in 1990 de verantwoording had overgenomen zijn er inspectie werkzaamheden aan de activiteiten toegevoegd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst met klanten en personeel is in november 2001 de huidige naam Synorga geïntroduceerd. 

Vanaf het millennium is de groei door uitbreiding van activiteiten van de Synorga groep van 25 naar 75 medewerkers gestaag maar verantwoord tot stand gekomen. Mede door de economische druk is dit aantal al een jaar of 3 op hetzelfde niveau gebleven. Door een brede klantenkring en een langdurige relatie met vaste opdrachtgevers is het ons gelukt om het opgebouwde personeelsbestand, waar we dit jaar zelfs 2 jubilarissen hebben met een 35 jaar dienstverband, in stand te houden. Nu het vertrouwen in de economie in Nederland weer gaat groeien zijn wij dan ook klaar voor de toekomst.

Gestart in de Disselstraat in Rotterdam-Zuid en van 1996 gevestigd aan de Albert Plesmanweg in de Waalhaven in Rotterdam heeft het bedrijf op Vaanpark 4 in Barendrecht in 2006 een nieuw bedrijfspand laten bouwen waar alle business units gehuisvest zijn.

De komende jaren zien wij de toekomst met u als klant en onze kennis en inzet, met vertrouwen tegemoet.

 

Techniek Nederland Interpolis Facilicom Groep