Nieuws

28-01-20

Synorga zet deMobiliteitsManager van RET in


Sinds kort maakt Synorga gebruik van deMobiliteitsManager van RET.

ID 175 deMobiliteitsManager

DeMobiliteitsManager geeft toegang tot het openbaar vervoer, Greenwheels, taxi, ferry, straat- en garage-parkeren en de OV-fiets. Voor Synorga dé oplossing om collega’s efficiënt, snel én duurzaam te werk te stellen in drukke binnensteden.

DeMobiliteitsManager is een concept, waarbij medewerkers een mobiliteitskaart krijgen die toegang geeft tot diverse vormen van openbaar vervoer. Denk niet alleen aan bus, tram, metro of trein, maar ook aan Greenwheels, een ferry of een OV-fiets. De werkgever ontvangt elke maand een gespecificeerde factuur van de gemaakte reiskosten per mobiliteitskaart.

“Voor ons een ideale oplossing, want het maandelijks regelen van specifieke abonnementen bleek gewoon niet praktisch. Met deMobiliteitsManager hebben we alles in de hand en weten we exact welke kosten we waaraan kwijt zijn. Bovendien wordt de auto vaker aan de kant gezet en verlagen we daarmee onze CO2-uitstoot. Ook niet onbelangrijk in het kader van het blijven optimaliseren van onze CO2-prestatieladder”, aldus Stefan Wilkens, directeur Stafdiensten bij Synorga.

Momenteel zijn er enkele mobiliteitskaarten die intensief gebruikt worden. De organisatie gebruikt 2020 om te evalueren of zij het aantal mobiliteitskaarten structureel en in grotere aantallen gaat inzetten.

Techniek Nederland AvEPA Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea