Nieuws

13-11-18

Transformaties… een greep uit onze portefeuille


Synorga is ketenpartner van diverse architecten en bouwbedrijven en werkt op projectbasis regelmatig mee aan de revitalisering van diverse woonwijken. Daarbij verzorgt zij het vernieuwen of nieuw aanleggen van elektrische installaties, het opleveren van een centrale toegangscontrole of brandmeldinstallatie. Ook de plaatsing van en PV-systeem,  de implementatie van een verlichtingsplan of het optimaliseren van energieverbruik behoren tot de activiteiten. Hieronder een greep uit onze werkzaamheden.

Kantoorgebouw Aveling 500 - multifunctioneel zorgcomplex

el_aveling-hoogvlietAan de Aveling in Hoogvliet krijgt een leegstaand kantoorgebouw een nieuwe functie. Het pand wordt getransformeerd tot multifunctioneel complex voor cliënten van ASVZ: een zorginstelling die diensten biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Op deze toekomstige locatie wordt wonen en dagbesteding mogelijk gemaakt. Er komen 5 appartementen, 16 studio’s, een wasserette en een fietsenwinkel met werkplaats. Synorga verzorgt de volledige elektrotechnische installatie.

 

 

PTT-gebouw Rotterdam - luxe appartementen met horeca-zone

el_ptt-gebouw_bik-bouwAan de Binnenrotte in Rotterdam wordt momenteel flink verbouwd. Het pand waarin ‘vroeger’ de PTT-centrale was gestationeerd, wordt momenteel omgebouwd tot luxe wooncomplex. Naast de 20 appartementen krijgt de begane grond van het gebouw een recreatieve functie; hier komt ruimte voor diverse horecagelegenheden. In opdracht van BIKBouw realiseert Synorga de elektrische installatie.

 

 

 

Schoolgebouw Albeda - Luxe wooncomplex De Raedt

el_deraedt-wooncomplexAan de Mathenesserlaan in Rotterdam wordt een leegstaand schoolgebouw van het Albeda College getransformeerd tot wooncomplex De Raedt. In het gebouw komen 51 luxe appartementen en in opdracht van TransVorm verzorgt Synorga de elektrotechnische installatie.

 

 

 

Techniek Nederland Interpolis Facilicom Groep