Nieuws

19-07-17

Efficiënte gebouw- en woningautomatisering


KNX-expertise biedt meer comfort, veiligheid en bespaart energie

KNX is een communicatieprotocol waardoor verschillende apparaten en installaties met elkaar kunnen 'praten'. Dit wordt wereldwijd door diverse fabrikanten ondersteund. Hierdoor werken systemen moeiteloos met elkaar samen. Denk aan automatisch opeenvolgende handelingen zoals het uitschakelen van een alarm op een kantoorpand, waarna de verlichting wordt ingeschakeld en het klimaatbeheersysteem opstart. Vervolgens wordt bij het verlaten van het pand het alarm weer aangezet en worden alle apparaten en installaties, afhankelijk van de wensen , uitgeschakeld. Een voorbeeld van de talloze mogelijkheden die KNX bied.

Door al uw apparatuur centraal op één bedieningspaneel te laten schakelen, vergroot u niet alleen de efficiency. Het biedt ook extra comfort, het vergroot de veiligheid en doordat alle apparaten optimaal worden ingezet, bespaart u ook nog eens energie. Synorga heeft KNX-gecertificeerde installateurs, die deze slimme systemen voor gebouwen en woningen ontwerpen en implementeren. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden.

KNX-systemen zijn breed inzetbaar; van utiliteitsgebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen, winkels, en scholen tot woonvilla’s of wooncomplexen. 

Interesse?

Schakel dan eens met één van onze KNX-experts! 

Uneto-VNI ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea