Nieuws

19-03-15

Synorga gecertificeerd volgens de nieuwe CCV-regeling BMI 2011


Met deze certificeringen biedt Synorga de klant een waarborg voor de kwaliteit van onze dienstverlening voor het ontwerpen, aanleggen, inbedrijfstellen en opleveren van uw brandmeldinstallaties.

Doel van certificering is via onafhankelijk en deskundig toezicht te waarborgen dat brandmeldinstallaties voldoen aan de gestelde eisen, zowel bij ingebruikname als gedurende de gehele levensduur van de installatie. De verantwoordelijkheid om te voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen in het Bouwbesluit 2012 ligt bij de eindgebruiker/eigenaar van een gebouw.

Bedrijfserkenningen en certificeringen van brandmeldinstallaties zijn alleen nog maar mogelijk volgens de nieuwe CCV-certificatieschema’s BMI 2011. Naast de certificaten is het ook mogelijk om een productcertificaat door Synorga op een brandmeldinstallatie af te geven. Het inspectie certificaat en productcertificaat samen zorgen ervoor dat de kosten van een inspectie aanzienlijk lager zullen zijn. Synorga onderscheidt zich hiermee als bedrijf onder de nieuwe regelingen.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe CCV-regeling BMI 2011

Techniek Nederland Interpolis Facilicom Groep