Synorga onderdeel van stap 5

Stap 5 is een vast samenwerkingsverband van 5 bedrijven met elk een eigen specialisme. Stap 5 formuleert de slimste scenario’s voor vastgoedonderhoud, renovatie en nieuwbouw binnen de strategische doelen. De bedrijven van stap 5 bedenken deze scenario’s zelf en voeren het ook uit met de garantie dat het gewenste resultaat nu en in de toekomst wordt bereikt.

Stap 5 wil met een Resultaatgericht Vastgoed Plan (RVP) bedrijven helpen bij het verbeteren van haar organisatie als het gaat om onderhoud. Dit plan is gericht op alle disciplines binnen een gebouw waarbij wordt gekeken naar efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid. Met dit plan is het mogelijk om 40% te besparen op kosten!

Stap 5 is daarom als geen ander in staat uw betrouwbare partner in bouw- en installatieadvies, ontwerp, bouwkundig onderhoud, interieur, klimaatbeheersing, elektrotechniek en (brand)beveiliging te zijn.

Stap 5 - Uw partner voor slim en toekomstbestendig onderhouden, renoveren en bouwen van vastgoed!   

Stap 5 levert vastgoedeigenaren gedurende een langere tijd rendement, gemak en gebruikerstevredenheid.Bent u een vastgoedeigenaar die zijn gebouwen op hun best wilt houden, nu en in de toekomst? Een vastgoedeigenaar die toe is aan gedurende een langere tijd rendement, gemak en gebruikerstevredenheid?

Zie voor meer informatie de website van Stap 5  

Stap 5 bestaat uit 5 bedrijven met elk een eigen specialisme:


Techniek Nederland ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea