Route 00 = CO2 neutraal ondernemen

Synorga electrical management is specialist in energie- en gebouwmanagement en adviseert en begeleidt klanten op weg naar CO2-neutraal ondernemerschap. Door de vele regels, wettelijke verplichtingen en mogelijke maatregelen wordt het echter bijna onmogelijk om zonder specialist deze weg te bewandelen. Waar begin je? Wat is verplicht, wat zijn de te nemen stappen en waar heeft een organisatie nu echt iets aan?

Route 00
Onze energieadviseurs zetten zich in om een toegevoegde waarde te creëren op zowel financieel als maatschappelijk vlak door de klant bewuster energie te laten gebruiken. Samen met Synorga realiseert u een energie-neutrale werkomgeving en minimale afvalstromen. Via ons kostenneutraal verduurzaam-concept Route 00 nemen wij klanten mee op weg naar Paris-Proof & Nederland Circulair. Tijdens dit traject legt elke klant een eigen, optimale route af. Duurzaam ondernemen is immers maatwerk. Gedurende de hele route staan optimaal energiegebruik en een minimale afvalstroom centraal. Een Quick-Win is snel behaald: finetunen en verspilling elimineren zijn eenvoudige maatregelen die het energieverbruik direct met gemiddeld 25% doen dalen.

Daarna bekijken we of de onderneming aan alle wettelijke verplichtingen voldoet of wat daar nog voor geregeld moet worden. Denk dan aan een EED-audit, de Informatieplicht en de verplichting voor kantoren om in 2023 te voldoen aan energielabel-C. Tijdens Route 00 wordt natuurlijk ook gekeken naar het gebruiksgedrag én het gebruik van het gebouw.

Synorga Route00

Door onze transparante en praktische aanpak is Route 00 overzichtelijk qua inspanning en investering. Daarbij zijn de gestelde doelen reëel en haalbaar; het doorlopen van Route 00 is een effectieve weg naar CO2-neutraal ondernemen.

Onze energiespecialisten adviseren en begeleiden klanten bij het verduurzamen van assets. Onze klanten daarbij wijzen op hun beste oplossing, daar ligt onze toegevoegde waarde.

 

 

Techniek Nederland AvEPA Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea