Nieuws

13-11-18

Havelaar & Van Stolk partner van Synorga


Havelaar & Van Stolk is een allround financieel dienstverlener en adviseert bedrijven in diverse marktsectoren. Sinds jaren is Havelaar & Van Stolk adviseur van Synorga en de samenwerking is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig partnership, waarbij beide partijen elkaar versterken daar waar mogelijk.

Durven delen

Valentina Visser, directeur van Havelaar & Van Stolk: ‘Synorga beveelt ons aan binnen haar klantenkring en wij bevelen Synorga aan bij onze klanten. De organisatie verleent professionele dienstverlening op het gebied van elektrotechnische installaties en speelt daarmee een belangrijke rol op het preventievlak. Vanuit verzekeraars en wet- en regelgeving worden hier steeds strengere normen en eisen gesteld, dus de behoefte aan goed advies wordt steeds groter. Durven delen is wat ons betreft het nieuwe samenwerken.’

logo_havelaarvanstolk

Verzekeren is één van de specialisaties van Havelaar & Van Stolk en het raakvlak tussen beide partijen is snel gelegd: SCIOS Scope 10. Tot begin dit jaar richtte een elektrakeuring voor verzekeraars zich voornamelijk op de veiligheid van de elektrische installatie en het voorkomen van letselschade door aanrakingsgevaar. Nu richt de verzekering zich veel meer op het voorkomen van brand door elektrisch materieel,  in relatie tot de aard van het gebruik en de omgevingsinvloeden. De verzekeraars hebben, samen met het norminstituut en de inspectiebranche, een nieuwe keuringsnorm ontwikkeld; SCIOS Scope 10.  Synorga is één van de eerste organisaties die Scope 10 gecertificeerde inspecteurs heeft.

Wit u weten welke risico’s u loopt en een eerlijk verzekerings- en financieel advies? Neem dan contact op met Havelaar & Van Stolk!

Lees het leaflet van Havelaar & Van Stolk

Techniek Nederland ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea