Nieuws

22-09-17

Zuinig rijden wordt beloond bij Synorga


Synorga is een bewust duurzame onderneming. Als één van de eerste bedrijven in Nederland zijn wij gestart met de CO2 prestatieladder. Inmiddels zijn we 4 jaar onderweg en zijn er goede resultaten  geboekt. En, nog belangrijker, onze CO2 uitstoot blijft dalende. Om te blijven bouwen aan onze CO2 reductie wordt onze creativiteit wel continu op de proef gesteld. 

Als specialist in duurzame productoplossingen staan wij vooraan wat betreft nieuwe productoplossingen. Maar wanneer al het mogelijke op dat vlak is gedaan, dan moet je verder kijken. Met die reden heeft Synorga haar vizier gezet op gedragsverandering van haar medewerkers.

Uit onderzoek is gebleken, dat de CO2 uitstoot voor een groot deel wordt geproduceerd door het wagenpark. Een aantal buitendienstmedewerkers volgde de workshop ‘Zuinig rijden’ en het resultaat mocht er zijn! Daarom is besloten het geleerde breder in te zetten. Onze collega’s hebben hun kennis gedeeld met alle andere collega’s en in ons personeelsblad hebben wij aandacht besteed aan het fenomeen ‘Zuinig rijden’. Om een ieders gedrag te prikkelen en zuinig rijden de normaalste zaak van de wereld te maken, is nu een wedstrijd georganiseerd voor alle collega’s! De vijf meest zuinige rijders worden eind van 2017 bekend gemaakt en beloond voor hun rijgedrag.

Techniek Nederland ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea