Nieuws

24-09-15

Synorga heeft een stand op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer


Op 13, 14 & 15 januari 2016 vindt de 18e editie van de vakbeurs Facilitair onder de naam vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Synorga heeft ook dit jaar weer een stand op het grootste en meest complete evenement op het gebied van facilitair management.

Op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer wordt een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer getoond. ‘’Besparing door noviteiten’’ is het thema van editie 2016. Synorga adviseert en informeert u op het gebied van veiligheid en energiezuinige installaties en geeft u mogelijkheden om dit te verbeteren. U als professional of gebouwbeheerder kan hierdoor uw gewenste energiebesparing realiseren!

Gemiddeld 19.000 professionals bezoeken het vak evenement. De beurs is vooral gericht op facilitair managers en medewerkers, directieleden, gebouwbeheerders, inkopers en diensthoofden. Kortom, professionals die zich bezighouden met facilitaire aangelegenheden werkzaam in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en bij de overheid.

Synorga heeft voor de 14e keer een stand en is te vinden in hal 1 op stand 1D176. Hier maakt u kennis met inspecties, conditiemetingen en energieadviezen voor uw gebouw en elektrische installaties. Kom gezellig langs en laat u informeren en adviseren. Onze mooie beursaanbieding mag u niet missen! 

De medewerkers van Synorga hopen u tijdens de beurs te mogen verwelkomen!

Klik hier voor meer informatie over vakbeurs facilitair & gebouwbeheer. 

Techniek Nederland Interpolis Facilicom Groep