Inspectie elektrische installaties

De expert op het gebied van elektrische veiligheid

Synorga electrical management bestaat uit een betrokken team van adviseurs. Als specialist op het gebied van elektrotechniek , weten wij wat de risico’s zijn van slecht onderhouden of onjuist toegepaste elektrische installaties en machines. Het is onze taak onze omgeving te behoeden voor deze veiligheidsrisico’s. We geven advies waar je nu iets aan hebt én we zorgen ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.

Onze missie

Een klantgerichte serviceorganisatie voor elektrische veiligheid met een sterke focus op klant en medewerkerstevredenheid.

Wij hebben al jaren ervaring met beheer en inspecties van elektrische installaties. Door deze ervaring weten wij als geen ander waar zich de (brand)risico’s bevinden en waar de onderhoudsbehoefte ligt op welk moment. Belangrijkste ‘driver’ is, dat veiligheid bij ons in het hoogste vaandel staat. Dit houdt concreet in dat wij ons niet alleen maar bezighouden met de noodzakelijke wettelijke inspecties, maar juist focus hebben op een veilige omgeving voor de gebruikers van de gebouwen. Om daarvoor te zorgen is een goede nazorg op correctief onderhoud noodzakelijk. Het is onze taak, om samen met de elektrotechnisch installateur, zorg te dragen voor het herstel van geconstateerde gebreken. Aan de hand van onze gedetailleerde rapportages met werkomschrijvingen én onze technische ondersteuning op maat, kan de elektrotechnisch installateur, met ons als gesprekspartner, de gebreken herstellen. Goedgekeurde installaties en machines zijn voor ons hét bewijs dat het onderhoud daadwerkelijk op een hoog niveau ligt. Pas dan weten we dat de veiligheid voor de gebruikers is gewaarborgd en kunnen we de gebouwen met een gerust hart als ‘veilig’ verklaren.

Techniek Nederland Centraal Beheer Achmea Facilicom Groep