Synorga onderdeel van GebouwVoorJou

GebouwVoorJou is een organisatie die de gebruikers, beleggers en waarmakers uit de bouw samenbrengt en verbindt. Waarmakers zijn ondernemers/ondernemingen met een visie en een staat van dienst. Die geloven dat het anders moet en kan en die het anders zien en anders willen. Professionals en waarmakers gaan samen aan de slag om iets te doen waar ze het verschil mee kunnen maken. Bouwen aan teams die met een gezamenlijke ambitie en passie werken in een inspirerende vorm die leidt tot verrassende inzichten.

Vertrouwen en tevreden
GebouwVoorJou is een oplossingsconcept gebaseerd op vertrouwen, op kostenreductie en op wij-gevoel. Volgens een aanpak die leidt tot een betere performance voor de huurder en daardoor ook voor de belegger. Een concept die ervoor zorg dat de huurder weer tevreden wordt. Dat lukt door te beginnen bij het belang van de gebruiker en/of de huurder.

De gebruiker centraal
GebouwVoorJou zorgt voor een nieuwe visie op de exploitatie en een Duurzaam Programma van Eisen in optima forma voor bestaande gebouwen. De huurder, de verhuurder en alle bouwpartners leveren hieraan hun bijdrage op basis van gelijkwaardigheid. De gebruiker staat hierbij centraal. Zo kom je in de keten gezamenlijk tot oplossingen die een enkel bedrijf niet kan bedenken.

GebouwvoorJou is een grote stap in de goede richting: een gezonde vastgoedbranche, waar huurders en verhuurders, vastgoedspecialisten en overheden, lokaal en regionaal, elkaar vinden.

 ‘’Vandaag moet het gebouw harder voor je werken.’’

Zie voor meer informatie de website van GebouwVoorJou 
Techniek Nederland ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea