Energieadvies

Onze adviseurs leveren energieadvies aan onze opdrachtgevers zoals bedrijven, gemeenten, scholen, gebouwbeheerders enz. op het gebied van energiebesparing bij nieuwbouw, verbouw of renovatie projecten. Door middel van energieadvies worden voor onze opdrachtgevers besparingen op de energiekosten gerealiseerd. Synorga kan het hele traject van energieadvies verzorgen, om lager energieverbruik en lagere lasten te realiseren.  

Energie besparen kan op vanuit verschillende invalshoeken worden gerealiseerd die elk dan wel niet gekoppeld is aan wettelijke regelgeving. Zou kun je als organisatie kiezen voor het energielabel (EPA) waarbij sterk wordt ingezet om de buitenschil. Daarnaast kun je als bedrijf ook concentreren op de technische installaties om energie te besparen, dit wordt ook vanuit de milieumeting (activiteitenbesluit) geëist. Als laatste invalshoek kijkt Synorga vooral naar het gedrag in de werkomgeving. Gedrag is een aanvullende factor die extra winst kan genereren nadat de 2 vorige maatregelen al zijn geïmplementeerd.

U zult begrijpen dat ieder bedrijf niet hetzelfde is qua bouwstijl, bedrijfsmatig verschillend is ingericht en verschilt van cultuur. Synorga levert altijd een passend maatwerk waarbij het uitgangspunt moet zijn, besparen op energie!

Men moet dan denken aan energieadvies op het gebied van:

Synorga kan ook de implementatie van energiebesparende maatregelen die hiertoe behoren verzorgen.

Zeelandia

Prestaties
Synorga heeft hier naar aanleiding van een door ons uitgevoerd energieonderzoek de opdracht gekregen om de bestaande verlichting van het distributie centrum (+/- 8.000 m2) te vervangen door energiezuinige verlichting.

Zeelandia

  • Project
    Zeelandia

Al meer dan 100 jaar staat Zeelandia bekend als een betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten. Zeelandia is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distributeren van bakkerij-ingrediënten, zowel voor brood als banket.

Synorga heeft hier naar aanleiding van een door ons uitgevoerd energieonderzoek de opdracht gekregen om de bestaande verlichting van het distributie centrum (+/- 8.000 m2) te vervangen door energiezuinige verlichting.

Gemeente Amsterdam

Prestaties
Het leveren van een 20 tal energieonderzoeken EPA – U label en EPA – U maatwerk betreffende gemeentelijke gebouwen van stadsdeel Zuid te Amsterdam.

Gemeente Amsterdam

  • Project
    Zuid Amsterdam

Synorga levert een 20-tal van energieonderzoeken: EPA – U label en EPA – U. Maatwerk betreffende gemeentelijke gebouwen van stadsdeel Zuid te Amsterdam.

Energieonderzoeken worden uitgevoerd conform:

  • BRL 9500-00 algemeen
  • BRL 9500-03 energieprestatie certificaat
  • BRL 9500-04 maatwerk

Uneto-VNI ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Gebouw voor jou Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea