Energieadvies

Onze adviseurs leveren energieadvies aan onze opdrachtgevers zoals bedrijven, gemeenten, scholen, gebouwbeheerders enz. op het gebied van energiebesparing bij nieuwbouw, verbouw of renovatie projecten. Door middel van energieadvies worden voor onze opdrachtgevers besparingen op de energiekosten gerealiseerd. Synorga kan het hele traject van energieadvies verzorgen, om lager energieverbruik en lagere lasten te realiseren.  

Energie besparen kan op vanuit verschillende invalshoeken worden gerealiseerd die elk dan wel niet gekoppeld is aan wettelijke regelgeving. Zou kun je als organisatie kiezen voor het energielabel (EPA) waarbij sterk wordt ingezet om de buitenschil. Daarnaast kun je als bedrijf ook concentreren op de technische installaties om energie te besparen, dit wordt ook vanuit de milieumeting (activiteitenbesluit) geëist. Als laatste invalshoek kijkt Synorga vooral naar het gedrag in de werkomgeving. Gedrag is een aanvullende factor die extra winst kan genereren nadat de 2 vorige maatregelen al zijn geïmplementeerd.

U zult begrijpen dat ieder bedrijf niet hetzelfde is qua bouwstijl, bedrijfsmatig verschillend is ingericht en verschilt van cultuur. Synorga levert altijd een passend maatwerk waarbij het uitgangspunt moet zijn, besparen op energie!

Men moet dan denken aan energieadvies op het gebied van:

Synorga kan ook de implementatie van energiebesparende maatregelen die hiertoe behoren verzorgen.

EPA-U labels voor objecten Prominus

Prestaties

Prominus Vastgoedbeheer is actief op het gebied van vastgoedbeheer in Nederland en bestaat uit een select team van professionals. Een ingespeeld team. Dat het klappen van de zweep kent. Mogelijkheden, kansen en onmogelijkheden ziet. En altijd een stapje verder gaat om de kwaliteit en continuïteit van onze werkzaamheden te kunnen waarborgen.

EPA-U labels voor objecten Prominus

  • Project
    EPA-U Prominus
  • Bouwperiode
    2015
  • Opdrachtgever
    Prominus

Het verzorgen van een EPA-U label voor een 30-tal objecten welke in beheer zijn bij Prominus vastgoedbeheer. 


Techniek Nederland ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea