Elektrotechnisch projectmonteur (Fulltime)

Heb jij kennis van elektrotechniek en hou je van werken op diverse locaties? Zie jij het als een uitdaging om bij te dragen aan de basis van elektrotechnische installaties voor bedrijven, scholen of overheidsinstanties? Dan is Synorga op zoek naar jou!

Synorga is specialist in elektrotechnische installaties. Wij ontwerpen en installeren wij klant-specifieke installaties. Wij zijn actief in heel Nederland voor diverse vastgoedbeheerders en klanten in de utiliteit. Kijk voor meer informatie over onze werkzaamheden op www.synorga.nl/elektrotechniek.

Over de functie:

  • Het aanleggen en monteren van elektrotechnische installaties in renovatie projecten en (nieuwbouw) utiliteitsprojecten.

Wij vragen:

  • Een zelfstandige collega die van aanpakken weet.
  • Afgeronde opleiding niveau 3/4 Installatietechniek.
  • Minimaal 2 jaar ervaring als elektromonteur.
  • Een geldig VCA-basis certificaat.
 

Wij bieden:

Synorga bestaat bijna 50 jaar en is een stabiel en groeiend bedrijf. Samen met 80 collega’s zetten wij ons elke dag in om de klant optimaal van dienst te zijn. Naast een uitdagende en zelfstandige functie biedt Synorga een aantrekkelijk salaris conform de Metaal en Techniek CAO. Daarnaast zijn er uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen en een pensioenregeling. Een auto voor woon-werk verkeer, bedrijfskleding en gereedschap worden beschikbaar gesteld. Bovendien biedt Synorga je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.

Interesse?

Solliciteer dan via het sollicitatieformulier of stuur een e-mail naar: werken@synorga.nl.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Aad Mietes (Business unit manager) via 088- 796 67 42.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Uneto-VNI ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea