Beveiligingsscan

Bent u ondernemer en weet u niet zeker of uw bedrijf goed is beveiligd tegen criminaliteit en vandalisme? Dan is er voor u de onafhankelijke beveiligingsscan op maat. Met de beveiligingsscan krijgen kleine bedrijven (maximaal 5 vestigingen, met ieder maximaal 10 medewerkers of 10 fte’s) onafhankelijk advies op maat.

Een beveiligingsscan met tot €1000,- subsidie

De overheid vergoedt €300,- per scan per vestiging. Bovendien kunt u op basis van de beveiligingsscan de helft van de kosten voor het veiliger maken van uw zaak vergoed krijgen, met een maximum van €700. In totaal kunt u dus maximaal €1.000,- subsidie ontvangen per vestiging.

Wat wordt er meegenomen in de beveiligingsscan

De beveiligingsscan wordt gedaan door een onafhankelijke beveiligingsadviseur. Hij licht uw onderneming door op alle zwakke punten in uw organisatorische, bouwkundige en elektronische veiligheidsmaatregelen. De beveiligingsscan is onderdeel van het programma Veiligheid Kleine Bedrijven van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en het Ministerie van Veiligheid en Justitie, in samenwerking met MKB-Nederland, VNO-NCW, gemeenten en politie. AgentschapNL voert de subsidie uit.

Synorga ondersteunt u met het gehele proces:

  • Het regelen van een onafhankelijke beveiligingsscan
  • Het aanvragen van de subsidie voor een beveiligingsscan
  • Het uitvoeren van de geadviseerde maatregelen
  • Het aanvragen van de subsidie voor de maatregelen
Uneto-VNI ElektroNed EcoNed AvEPA Stap 5 Gebouw voor jou Pinc Agro Centraal Beheer Achmea Avéro Achmea